Vitajte na našom webe
Ahojte,na našej stránke vám ponúkame kulinárske špeciality,ale aj recepty na každý deň.Nájdete tu veľa chutných jedál,ktoré chutia takmer každému.
Upozornenie návštevníkom
Na stránke sa pracuje...
Náš tím
Ožvoldíková Etela
pozícia:Pomocník šéfkuchára
Telefón: 09153268956
Email:ozvoldikova.etela@jahoo.com
Závodník Klement
pozícia:Šéfkuchár a riaditeľ
Telefón: 09154876351
Email: klement.zavodnik@gmail.com
Anketa
Čo máte radšej?
vajco namäkko (10)
vajco na tvrdo (11)
volské oči (6)
Viedeňský rezeň (18)
Celkový počet hlasov: 45
Štítky
Neboli nájdené žiadne štítky.
Recepty starej mamy
lalalalalalallala
11.12.2013 15:26Špecialita šéfkuchára: Zajačie na smotane
09.12.2013 16:48
Suroviny potrebné na prípravu: králičie surové mäso, tanier, pochúťková kyslosladká smotana polotučná(pre ozajstných gurmánov odporúčam aj sladkokyslú), voda v hrnci, hrniec
Náradie: príbor, vidlička,
recept: Kúpime surové mrazené mäso u mäsiara,nie zo supermarketu,pretože u mäsiara je...
Lasagne a lá Bolognese
27.09.2012 13:00
Suroviny: Cesto,soľ,plnka,panvica,sporák(elektrický alebo plynový) ,nôž...
Príprava: Na podložku dáme cesto,potom plnku,cesto,plnku,cesto a plnku (cesto musí byt navaľkané na plátky).
Na panvici sme si predtým pripravili plnku. No a neskôr to celé dáme do trúby na taký čas,aby sa to...
Falošný guláš
03.04.2012 20:03
recept:Uvarte normálny guláš z hovädzieho karé, a potom zjedzte to karé. Ostane čistá polievka, so zemiakmi, a zeleninou. Pridajte 2-3 feferóny. Podávajte s krajcom mariánskeho chleba v hlbokom tanieri.
PRE GURMÁNOV JE TU AJ OBMENA RECEPTU:Uvarte normálny guláš z kačacieho karé, a potom zjedzte...
Recept mesiaca:Ryžovo-čajová taoistická monáda Jin-jang
03.04.2012 07:07
Suroviny: 100g ryže,hrnček,100g vody,chilli korenie,zelené potravinové farbivo,čierne korenie,nastrúhaná smotana
Príprava: ryžu vyberieme zo sáčku,nasypeme do hrnca a uvaríme.(varíme vo vode). Ryžu rozmixujeme v mixéri na maso. Ryžu premiešame s vodou,v ktorej sa varila. Túto zmes nasypeme...
Žemľa s maslom, soľou a paradajkou
31.03.2012 20:33
V obchode kúpime desať žemlí. Doma si ich predvídavo dáme do mrazničky,aby sme z nich neskôr pred jedením nemuseli oškrabávať pleseň hrdzavou škrabkou. Namiesto škrabania plesní ich teda pred jedením rozmrazíme(ak nemáte mikrovlnku,môžte ich jesť aj zmrznuté).Po rozmrazení žemľu...
Recept na horúci punč
31.03.2012 20:17
Toto je vynikajúci recept na horúci punč. Vrecúško hocijakého čaju zalejte vriacou vodou. Po vylúhovaní vrecúško vyberte. Podľa chuti ocukrite a zamiešajte. Odporúčaný počet vrecúšok je 5 až 7 na jeden liter vody. Podávajte v hrnčeku alebo vo fľaške. Možno bude chutiť podobne ako čaj.
Informácie pre návštevníkov
31.03.2012 19:51
Dnes nám pribudli na stránku nové špeciality,určite si prečítajte tieto recepty,oplatí sa to.