Archív článkov

lalalalalalallala

11.12.2013 15:26

Špecialita šéfkuchára: Zajačie na smotane

09.12.2013 16:48
Suroviny potrebné na prípravu:  králičie surové mäso, tanier, pochúťková kyslosladká smotana polotučná(pre ozajstných gurmánov odporúčam aj sladkokyslú), voda v hrnci, hrniec Náradie: príbor, vidlička, recept: Kúpime surové mrazené mäso u mäsiara,nie zo supermarketu,pretože u mäsiara je...

Lasagne a lá Bolognese

27.09.2012 13:00
Suroviny: Cesto,soľ,plnka,panvica,sporák(elektrický alebo plynový) ,nôž... Príprava: Na  podložku dáme cesto,potom plnku,cesto,plnku,cesto a plnku (cesto musí byt navaľkané na plátky). Na panvici sme si predtým pripravili plnku. No a neskôr to celé dáme do trúby na taký čas,aby sa to...

Blog

03.04.2012 20:28
Z dôvodu neschopnosti nášho personálu sme nemali zatiaľ čas pridať sem článok.Ospravedlňujeme sa,že vás pripravujeme o tieto literárne diela,ale ak po nejakých túžite,zájdite do knižnice.

Falošný guláš

03.04.2012 20:03
recept:Uvarte normálny guláš z hovädzieho karé, a potom zjedzte to karé. Ostane čistá polievka, so zemiakmi, a zeleninou. Pridajte 2-3 feferóny. Podávajte s krajcom mariánskeho chleba v hlbokom tanieri. PRE GURMÁNOV JE TU AJ OBMENA RECEPTU:Uvarte normálny guláš z kačacieho karé, a potom zjedzte...

Recept mesiaca:Ryžovo-čajová taoistická monáda Jin-jang

03.04.2012 07:07
Suroviny: 100g ryže,hrnček,100g vody,chilli korenie,zelené potravinové farbivo,čierne korenie,nastrúhaná smotana Príprava: ryžu vyberieme zo sáčku,nasypeme do hrnca a uvaríme.(varíme vo vode). Ryžu rozmixujeme v mixéri na maso. Ryžu premiešame s vodou,v ktorej sa varila. Túto zmes nasypeme...

Žemľa s maslom, soľou a paradajkou

31.03.2012 20:33
V obchode kúpime desať žemlí. Doma si ich predvídavo dáme do mrazničky,aby sme z nich neskôr pred jedením nemuseli oškrabávať pleseň hrdzavou škrabkou. Namiesto škrabania plesní ich teda pred jedením rozmrazíme(ak nemáte mikrovlnku,môžte ich jesť aj zmrznuté).Po rozmrazení žemľu...

Recept na horúci punč

31.03.2012 20:17
Toto je vynikajúci recept na horúci punč. Vrecúško hocijakého čaju zalejte vriacou vodou. Po vylúhovaní vrecúško vyberte. Podľa chuti ocukrite a zamiešajte.  Odporúčaný počet vrecúšok je 5 až 7 na jeden liter vody. Podávajte v hrnčeku alebo vo fľaške. Možno bude chutiť podobne ako čaj.

Informácie pre návštevníkov

31.03.2012 19:51
Dnes nám pribudli na stránku nové špeciality,určite si prečítajte tieto recepty,oplatí sa to.
Záznamy: 1 - 9 zo 9

Vytvorte si web stránku zdarma! Webnode